Vitrína Croft 2, divoký dub

Kód: G10L-8002
ZDARMAZDARMA
Vitrína Croft 2, divoký dub
17 490 Kč
Skladem (>5 ks)
LED osvětlení 2

Vitrína Croft 2, divoký dub, je vyrobena z DTD desky, která je potažena dýhou o síle 1,6 mm.

Detailní informace

Dbáme na kvalitu
Dbáme na kvalitu
našemu nábytku věříme
Materiály a elegance
Materiály & elegance
vybrané dubové dřevo a elegantní vzhled
EKO
EKO
používáme ekologické a zdravotně nezávadné laky
Nábytek přivezeme
Nábytek přivezeme
nevyužíváme přepravce, snižujeme riziko poškození
Montáž a servis
Plný servis
poradíme, dovezeme a pomůžeme s montáží

Montáž a servis Většinu nábytku dodáváme v rozloženém stavu spolu s příslušenstvím a návodem na sestavení. Zajistěte si maximální pohodlí s naší službou montáže nábytku.

Péče o dřevěný nábytek: Výběrem nábytku vyrobeného z přírodního masivního dřeva je potřeba vzít v úvahu i jeho přirozené procesy stárnutí a skutečnost, že suky se časem stávají více viditelné. Při ošetřování nábytku věnujte pozornost čistícím prostředkům –⁠ nepoužívejte hrubé kuchyňské houbičky ani čistící prostředky, které mohou dřevěnému povrchu uškodit nebo způsobit jeho odbarvení. Doporučujeme používat jemně navlhčený, měkký hadřík. Vyvarujte se také umisťování nábytku na sluncem exponovaném místě nebo v blízkosti topných zařízení.

Detailní popis produktu

Hledáte designově propracovaný nábytek, který vám dovolí vystavit i uschovat spoustu věcí? Vitrína Croft nabízí vše, co od takového kusu nábytku očekáváte. Prostor k uložení věcí, k jejich bezpečnému vystavení a také pohodlný přístup k drobnostem, které chcete jen tak ukládat a zase si brát podle momentální potřeby. 

Vitrína se spoustou možností

Vitrína je nábytek oplývající spoustou možností. Umožní vám vystavit si věci, na které se rádi díváte. Bez hrozby toho, že byste se stali otroky neustále sedajícího prachu. Vaše poklady jsou bezpečně schovány za pevným sklem. Nehrozí jim tak znečištění a dokonce ani rozbití při neopatrném pohybu.

V každé domácnosti se nacházejí věci, které musí být neustále po ruce. Používáte je třeba každý den. A proto je potřebujete uložit tak, abyste nemuseli neustále otevírat a zavírat dvířka a zásuvky. I na to designéři pamatovali a ponechali ve vitríně dvě otevřené police. Kromě toho, že tento prvek nábytek opticky provzdušní, získáte tak jednoduše přístupný odkládací prostor.

Věci, které potřebujete schovat před prachem i zvědavými pohledy, najdou svůj nový domov v jedné z polic za zavřenými dvířky. Nebo v jedné ze dvou prostorných zásuvek s tichým chodem.

Snadný úklid 

Každý jistě ocení fakt, že díky vysokým nohám se úklid pod vitrínou stane rychlou a příjemnou záležitostí. Jednoduše vysajete i vytřete. Nohy vitríny jsou dostatečně vysoké pro jakýkoliv typ úklidu. Ať už používáte vlastní sílu nebo si vypomáháte moderními technologiemi, s vitrínou na vysokých nohách bude úklid vždy hračkou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vitríny
Záruka: 2 roky
Šířka: 98 cm
Výška: 141 cm
Hloubka: 40 cm
Série: Croft
Styl: Moderní
Barva: Hnědá
Počet dveří: 2 dveře
Počet šuplíků: 2 šuplíky
Velikost: Vysoká
Počet polic: 5 polic
Povrch: Matný
Typ podstavce: Na podstavci
Typ zavírání: S dvířky
Materiál: DTD deska + dýha
Dekor: Dub
Výška od země: 15 cm
Počet zásuvek: 2 zásuvky
Síla použitého materiálu: 19 mm
Nohy: Kovové - antracit
Pojezdy zásuvek: Tichý pojezd s tlumičem
Povrchová úprava: Olej s voskem
Úchytky: Kovové
Vyrobeno v: Německo
Zavírání dveří: Tiché dovírání

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: