Skladovky ihned a za super ceny!

Křeslo NADIRA hnědá

Kód: 0746088
ZDARMAZDARMA 6 769 Kč –20 %
Křeslo NADIRA hnědá
6 769 Kč –20 % 5 349 Kč
U vás od 2 týdnů
Můžeme doručit do:
16.4.2024
Možnosti doručení

Designové křeslo NADIRA od italského výrobce kvalitního nábytku BIZZOTTO z pravé kůže a kovových nohou.

✅ krásný nábytek

✅ kvalitní materiály

✅ nejnižší cena

✅ 30 denní vrácení ZDARMA

Detailní informace

Detailní popis produktu

O PRODUKTU

Designové křeslo NADIRA od italského výrobce kvalitního nábytku BIZZOTTO s rámem z tenkých kovových tyčí pokryté světlou kůží. Velmi stylové křeslo, které jakoby vypadlo z časopisů o moderním designu. Zároveň se však neztratí na horské chatě nebo chalupě u lesa.

 

S ČÍM LADIT

Stylové křeslo NADIRA, které se hodí do klasických i moderních interiérů. Křeslo zakomponujete do světle i tmavě laděných místností. Můžete využít také na zahradě jako venkovní posezení. Křeslo je z pravé kůže, tudíž je velmi pohodlné. Díky kovové konstrukci je křeslo pevné a stabilní.

 

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Materiál rámu: černý kov

Materiál povlaku: kůže

Barva povlaku: světle hnědá

Rozměry vxšxh: 93x68x70 cm

 

MONTÁŽ A PÉČE

Montáž: nutná montáž nohou

Péče: k čistění použít vlhký hadřík

Doplňkové parametry

Kategorie: Křesla, Hnědé křesla, Kožené křesla, Vintage křesla, Moderní křesla, Bílé kožené křesla, Oranžové dřevěné křesla, Hnědé dřevěné křesla, Hnědé kožené křesla, Hnědé ratanové křesla, Hnědé látkové křesla, Zelené kožené křesla, Šedé kovové křesla, Černé kovové křesla, Černé kožené křesla, Bílé vintage křesla, Bílé moderní křesla, Béžové vintage křesla, Béžové moderní křesla, Žluté vintage křesla, Žluté moderní křesla, Světlé vintage křesla, Světlé moderní křesla, Oranžové vintage křesla, Oranžové moderní křesla, Růžové vintage křesla, Růžové moderní křesla, Hnědé industriální křesla, Hnědé vintage křesla, Hnědé moderní křesla, Hnědé boho křesla, Hnědé retro křesla, Modré vintage křesla, Modré moderní křesla, Zelené vintage křesla, Zelené moderní křesla, Šedé vintage křesla, Šedé moderní křesla, Černé vintage křesla, Černé moderní křesla, Tmavě modré vintage křesla, Tmavě modré moderní křesla, Kovové industriální křesla, Kovové vintage křesla, Kovové moderní křesla, Kovové boho křesla, Plastové moderní křesla, Dřevěné vintage křesla, Dřevěné moderní křesla, Kožené industriální křesla, Kožené vintage křesla, Kožené moderní křesla, Ratanové moderní křesla, Látkové vintage křesla, Látkové moderní křesla
Záruka: 2 roky
Barva: Hnědá
Materiál: Kov, Kůže
Styl: Vintage, Moderní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

O ZNAČCE

ANDREA BIZZOTTO je tradiční italská designová značka nábytku s velkým rozsahem a výběrem v industriálním, rustikálním nebo orientálním stylu. Značka je na trhu již od roku 1946, kdy italský obchodník Andrea Bizzotto uvedl na trh svoje první doplňky a ratanový nábytek. Bizzotto nabízí prémiový nábytek vysoké kvality a proslulého italského designu, ale i krásný a jednoduchý nábytek pro méně náročnou klientelu. Vybere si zde opravdu každý.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz