zpět do kategorie: STOJACÍ LAMPY

Norr 11 designové lampa Line One

Vyberte si z variant produktu:

  • Norr 11 designové lampa Line One

  • Norr 11 designové stojací lampy Line Two

Zvolená varianta:
Norr 11 designové lampa Line One

23 400

Na objednávku 4 - 6 týdnůNa objednávku 4 - 6 týdnůNa objednávku 4 - 6 týdnůNa objednávku 4 - 6 týdnů

PinterestPinterest InstagramInstagram TwitterTwitter FacebookFacebook

Norr 11 designové lampa Line One

Designové stojací lampy Line One jsou dalším povedeným produktem, které si pod své jméno může připsat značka Norr 11. Rune Krøjgaard a Knut Bendik Humlevik přenesli jednoduché tahy na papíře do reality a dali tak vzniknout designové lampě Line One, kterou hned tak někde nenajdete. Její unikátnost určuje nejen její čistý, nepřeplněný design bez zbytečného materiálu navíc (jak to mají oba designéři rádi), ale rovněž dojem, který ve Vás vyvolá. S touto lampou se vrátíte o pár desítek let zpátky a dovolíte Vaší fantazii, aby se pod světlem Line One vydala dál než obvykle… Tento designový kousek Vám nabízíme ve třech variantách zpracování a dvou výškách.

Designové stojací lampy Line One jsou dalším povedeným produktem, které si pod své jméno může připsat značka Norr 11. Rune Krøjgaard a Knut Bendik Humlevik přenesli jednoduché tahy na papíře do reality a dali tak vzniknout designové lampě Line One, kterou hned tak někde nenajdete. Její unikátnost..   Více >

Výrobce: NORR 11

Designer: KUNT BENDIK HUMLEVIK & RUNE KRØJGAARD

Rok: 2014

Dodací lhůta: Na objednávku 4 - 6 týdnůNa objednávku 4 - 6 týdnůNa objednávku 4 - 6 týdnůNa objednávku 4 - 6 týdnů

Kategorie: STOJACÍ LAMPY Designové stojací lampy Norr 11

Materiál: Mramor, Mosaz, Hliník

Rozměr (V x Š): 140.00 x 55.00 x 23.00 cm

Zdroj: E14/40Watt

Download: PDF kartu produktu

Norr 11 designové lampa Line One

Designová stojací lampa Line One dánského výrobce Norr 11 je ručně vyrobena a má podstavec z pravého mramoru, který poskytuje lampě pevný základ. Podstavec a stínidlo z hliníku jsou spojeny mosaznou tyčí. Série Line, do níž lampa spadá a jejímiž duševními otci jsou dánský návrhář Rune Krøjgaard a norský návrhář Knut Bendik Humlevik, našla svou inspiraci ve 40. letech, kdy kinematografický průmysl ovládal filmový žánr noir, příznačný svou specifickou expresionistickou atmosférou a černobílým obrazem. Charakteristické rysy této konkrétní éry jsou otisknuty v designu lampy Line One a podle nichž také tento výrobek bezpečně poznáte: jasná silueta, čisté linie, syrovost jejího zpracování a na druhé straně něžné a jemné světlo, které tato designová stojací lampa vydává. Svým unikátním tvarem ozdobí každou místnost a vdechne jí kouzlo zašlých časů, zpřítomněných přímo u Vás doma, kde se pod jejím světlem můžete náhle stát detektivními hrdiny, ať už jde o sebeobyčejnější činnost, kterou v domácnosti vykonáváte. Ideálně se hodí ke křeslům, již jsou rovněž navržena Runem Krøjgaardem a Knutem Bendikem Humlevikem (např. série Mammoth), s nimiž vytváří útulný a zároveň dobrodružný koutek, v němž sny mohou postupně přecházet do reality.

Veškeré produkty série Line jsou dostupné ve dvou velikostech a následujících variantách: 1. podstavec z bílého mramoru s vyhlazenou mosaznou tyčí a bíle natřeným stínítkem; 2. podstavec z nezpracovaného mramoru s oxidovanou mramorovou tyčí a černě natřeným stínítkem; 3. podstavec z nezpracovaného mramoru s oxidovanou mramorovou tyčí a oxidovaným stínítkem.

Upzornění: Lampy Line firmy Norr 11 nejsou uzpůsobeny k používání ve Spojených státech, Kanadě a Jižní Americe, zástrčky existují pouze v britské či evropské podobě. Vzhledem k přírodní povaze materiálu, tj. mramoru, se mohou objevit nejednotnosti v barvě a povrchu podstavce, což ale není ničím na závadu, pouze to odpovídá čistému využití přírodního zdroje.